Boltinggard

Boltinggaard skal være omdrejningspunkt for filmproduktion på Fyn med et fleksibelt filmstudie, overnatningsfaciliteter til crew, biografsal til at fremvise testfilm og som refugium for filmforfattere.

Boltinggaard er blevet et nyt omdrejningspunkt for det allerede levende filmmiljø på Fyn. Med et fleksibelt filmstudie, overnatningsfaciliteter til crew og biografsal til at vise testfilm er der skabt bedre muligheder for, at filmfolkene bliver på Fyn frem for at pendle frem og tilbage.

Udgangspunkt i lokalt behov
Helt konkret er herregårdens lade forvandlet til filmstudie med ét stort studierum foruden sminkerum, omklædning og toilet- og badefaciliteter, møderum og loungerum. Der er etableret 26 gæsteværelser i sydfløj, hestestald og en tidligere medarbejderbygning, hvoraf Fremtidens Herregård har støttet de 17. Alle værelser er indrettet forskelligt. I hestestalden er indrettet et åbent kontormiljø og opholdsrum.

”På Boltinggaard vil vi tilbyde en samlet ramme for ophold, filmstudie, samt kontorfaciliteter til filmproduktion og postproduktion. Det, at vi kan tilbyde studiefaciliteter, supplerer det eksisterende forretningsgrundlag og adskiller Boltinggaard fra lignende møde- og konferenceprodukter på markedet. Visionen er at skabe et miljø hvor oplevelsen og stemningen af herregården, stimulerer filmproduktionens aktiviteter,” siger Peter-Vilhelm Rosenstand, Boltinggaards ejer.