Magisk kunst og mad på Søllestedgaard

Lørdag den 24. august åbner Søllestedgaard dørene til kunst og renæssancemiddag i herregårdens nyistandsatte hestestald. Det sker som en del af kunstfestivalen Lys over Lolland og med støtte fra Fremtidens Herregård.

Som en del af Fremtidens Herregård er hestestalden på lollandske Søllestedgaard sat i stand og nyindrettet, så den kan bruges som bl.a. pop-up-restaurant. Lørdag den 24. august byder herregården indenfor til et overraskende event med fokus på sublim mad og kunst. Der bliver tale om totaloplevelse i i den smukke hestestald på herregården, hvor der inviteres indenfor til en nutidig Renæssance-middag.

Helt konkret bliver der tale om kunstnerisk installation, som sætter rammen for middagen, der leveres af kokkene fra restaurant Babette i Vordingborg. Undervejs bliver gæsterne underholdt af de irske humorister Clare og Denni Dennis, klassisk guitarist Jonas Skielboe og sangerne Bibiane Nwobilo og Allan Sjøllin.

Arrangementet finder sted i samarbejde med kunstfestivalen 'Lys over Lolland', og det gennemføres med støtte fra Fremtidens Herregård.

Læs mere her

Pris: 395 kr. ekskl. vin